Home  Home
 Toerisme  Toerisme 

 <font color=C00000>Nieuws</font>  Nieuws
 Fotoalbum  Fotoalbum
 Reviews  Reviews
 Links  Links
 Contact  Contact
 Sitemap  Sitemap
 Blogs  Blogs
Weer in Oezbekistan
Click for Tasjkent, Oezbekistan Forecast
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuws? Meld u zich hier aan.

Oezbekistan.nl - English Oezbekistan.nl - Turks  home | sitemap | contact   
Oezbekistan (Uzbekistan) is een land in Centraal-AziŽ. Oezbekistan grenst aan Kazachstan, KirgiziŽ, Tadzjikistan, Afghanistan en Turkmenistan.
Nieuws (11)
JUL
05
Oezbeek fluit Oranje - Uruguay
 Geen reacties  2.414 keer gelezen

De halve finale tussen het Nederlands elftal en Uruguay staat dinsdagavond in het Green Point Stadium onder leiding van Ravshan Irmatov. De arbiter uit Oezbekistan wordt geassisteerd door Rafael Ilyasov en Bakhadyr Kochkarov. Oranje strijdt morgen vanaf 20.30 uur met de Zuid-Amerikanen om een plek in de eindstrijd van het WK voetbal in Zuid-Afrika.

  Eerder dit WK floot Irmatov het openingsduel tussen Zuid-Afrika en Mexico. Ook het groepsduel tussen Engeland en Algerije stond onder zijn leiding.

  Irmatov (32) werd in 2008 en 2009 uitgeroepen tot beste scheidsrechter van AziŽ. In zijn topjaar 2008 floot hij de finale van het wereldkampioenschap voor clubs tussen Manchester United en LDU Quito.

  De andere halve finale tussen Duitsland en Spanje wordt woensdag in Durban gefloten door de Hongaar Viktor Kassai.  Bron: http://www.telegraaf.nl/telesport/wk2010/7112738/__Oezbeek_fluit_Oranje_-_Uruguay__.html?p=2,2

   05-07-2010 

  Terug


  Reacties

  Geen reactie gevonden

  Reactie Toevoegen
  Naam : *
  E-mail : *
  Bericht : *
  Beveiligingscode :

  Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer