Home  Home
 Toerisme  Toerisme 

 <font color=C00000>Nieuws</font>  Nieuws
 Fotoalbum  Fotoalbum
 Reviews  Reviews
 Links  Links
 Contact  Contact
 Sitemap  Sitemap
 Blogs  Blogs
Weer in Oezbekistan
Click for Tasjkent, Oezbekistan Forecast
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuws? Meld u zich hier aan.

Oezbekistan.nl - English Oezbekistan.nl - Turks  home | sitemap | contact   
Oezbekistan (Uzbekistan) is een land in Centraal-Azië. Oezbekistan grenst aan Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Afghanistan en Turkmenistan.
Nieuws (11)
OKT
08
Gaat de Oezbeekse Yıldız Usmonova ook in Turkije stralen?
 Geen reacties  10.017 keer gelezen

De Oezbeekse zangeres Yıldız Usmonova is in Turkije nog niet beroemd, maar in West Azië heeft ze al bijna 20 miljoen verkocht.

Yıldız komt Turkije binnen met behulp van vier bekende Turkse artiesten. Klik hier om te zien wie dat zijn! De eerste clip voor het duet "Görmesem Olmaz" met Fatih Erkoç is al geschoten in Bodrum. Bekijk hier de videoclip van haar eerste single!

Op haar nieuwe album Dünya werkt Yıldız Usmonova samen met de Turkse zangers Yaşar, Levent Yüksel en Fatih Erkoç. Daarnaast staat Hüsnü Şenlendirici haar met zijn klarinet bij in de instrumentale versie van de track Dünya. De music director van de cd is Mustafa Ceceli.

Met al deze grote namen worden de verwachtingen voor het album er niet kleiner op. Check hieronder alvast de eerste single: Görmesem Olmaz met Fatih ErkoçBron: http://www.turkstars.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=408:gaat-de-oezbeekse-yldz-usmonova-ook-in-turkije-stral

 08-10-2009 

Terug


Reacties

Geen reactie gevonden

Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer