Home  Home
 Toerisme  Toerisme 

 Nieuws  Nieuws
 Fotoalbum  Fotoalbum
 Reviews  Reviews
 Links  Links
 Contact  Contact
 Sitemap  Sitemap
 <font color=C00000>Blogs</font>  Blogs
Weer in Oezbekistan
Click for Tasjkent, Oezbekistan Forecast
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuws? Meld u zich hier aan.

Oezbekistan.nl - English Oezbekistan.nl - Turks  home | sitemap | contact   
Oezbekistan (Uzbekistan) is een land in Centraal-AziŽ. Oezbekistan grenst aan Kazachstan, KirgiziŽ, Tadzjikistan, Afghanistan en Turkmenistan.
Blogs (1)
MEI
20
native speakers Oezbekisch gezocht
 Geen reacties, 3.239 keer gelezen

Ik ben voor ons bedrijf op zoek naar native speakers Oezbekisch voor een nieuw project. Ik vroeg me af of u misschien Oezbeken kent die in Nederland wonen waar ik contact mee zou kunnen opnemen.

Ik zal even kort uitleggen wat de bedoeling is: ons bedrijf, Tekom Vertalers, is bezig met het opstarten van een stemmenproject. Wij ontvangen van onze klanten filmpjes in het Nederlands, die vertaald worden door onze vertalers naar de gewenste taal. Wij zijn nu bezig met het aanleggen van een database met moedertaalsprekers van 67 verschillende talen, zodat de mensen die in onze database zitten de filmpjes kunnen inspreken in hun eigen taal.

Uiteraard tegen betaling.

Aangezien ik geen contacten heb in de Oezbekische gemeenschap in Nederland probeer ik via andere wegen toch in contact te komen met deze mensen. Ik vroeg me af of u mij misschien kunt helpen. Ons bedrijf is gevestigd in Hoofddorp. Wij zijn op zoek naar moedertaalsprekers die binnen een straal van ongeveer 30 km van Hoofddorp wonen. Het hoeven geen professional te zijn, ze moeten alleen hun moedertaal accentloos spreken.

Ik hoop dat u mij kunt helpen. In ieder geval alvast bedankt voor uw tijd.

Anne Willems

stage@tekom.nl

  20-05-2011 

Terug


Reacties

Geen reactie gevonden

Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer